Leef!

Leef! is het gratis magazine van Service Apotheek. Vier keer per jaar ligt er in uw Service Apotheek een nieuw nummer van dit inspirerende magazine voor u klaar. Met openhartige interviews met bekende en onbekende Nederlanders. Antwoord op uw medische vragen. Heldere, eerlijke informatie over gezondheid en geneesmiddelengebruik. Kans op gratis boeken, gadgets en onvergetelijke uitstapjes. Een puzzel waarmee u leuke prijzen kunt winnen, tips en nog veel meer….

Nieuwsgierig? Ga naar uw Service Apotheek voor het nieuwste nummer. Of lees Leef! magazine online. 

Tandarts-implantoloog Haakon Kuit

Uw gebit moet uw hele leven mee

Lees het interview met Haakon Kuit, tandarts-implantoloog. In zijn werk ziet Haakon mensen met complexe problemen aan het gebit die door hun eigen tandarts niet

kunnen worden opgelost. Hij vertelt over de mogelijke gevolgen voor het gebit door het eten van veel suikers en zuren, bleken en verkeerd geplaatste facings.

Archief Leef!


Bent u op zoek naar een vorige uitgave van Leef! magazine? De laatste edities hebben wij voor u op een rijtje gezet! Zo kunt u online alle artikelen nog eens rustig nalezen. Klik hier.

Leef! Voordeelcheques


Profiteren van aantrekkelijke kortingen?
Gebruik de voordeelcheques uit Leef! 95 of print ze hier.

U krijgt o.a. korting op SAM Siropen, Leefit oogdruppels, Cherry Belly® warmteknuffel, SAM Vitamine D3, Vichy, MetaRelax, SAM Hoestpastilles en Leefit Intiem Hygiëne.

Thema Mondzorg

Zorg voor uw mond

In de apotheek komen regelmatig mensen met problemen in hun mond. Zo komen aften in de mond vaak voor. Dat is pijnlijk, maar gelukkig zijn er verdovende zalfjes voor te krijgen. En als de speekselklieren operatief zijn verwijderd, bijvoorbeeld vanwege kanker, dan kan een bevochtiger helpen. Bij een droge mond kijken we altijd of dit wordt veroorzaakt door medicijnen en of de dosering verlaagd kan worden. Er is vaak een eenvoudige oplossing voor mondproblemen.

Vvian Reijs


Vivian Reijs is bekend van televisie. Ze brak ooit door met een commercial voor Friesche Vlag en presenteerde vervolgens bij RTL4 en SBS6 verschillende programma’s. Tegenwoordig is Vivian
gezondheidsexpert en health coach en motiveert ze mensen om gezonder, blijer en slanker te worden.

Prijswinnaars

In iedere Leef! maakt u kans op leuke prijzen; van boeken en gadgets tot vrijkaartjes voor onvergetelijke uitstapjes. Bekijk hier de prijswinnaars van de vorige editie Leef! magazine.

Puzzel

Puzzel mee voor het goede doel. In 2018 gaat de meeropbrengst van de vier puzzels naar het stichting Geluk en Vrijheid. Klik hier voor de puzzel.